Новини Балове Благотворителност

Управителен съвет

Мария Нейкова

Председател

Завършила немска филология. Работила като преподавател по немски език и преводач.Превела е над 20 книги от и на немски език.Носител на златния кръст “За заслуги към Република Австрия”.Основател на сдружение Виенски клуб.В момента е служител на Австрийското посолство в София.

Светлана Тилкова

Секретар

Завършила 91-а Немска езикова гимназия. Завършила МИО във ВИИ “Карл”Маркс” /УНСС/Икономист, издател, писател, автор на 56 книги, първата излязла през 1998 година, автор на списание „Кармичният кръг“, астролог.Управител на “АРОС ГРУП” ООДЧлен на Германския астрологичен астрологичен съюз от 1999 година и на Международната астрологична асоциация ISAR.Основател и първи председател на филиал на Германски астрологичен съюз в България – DAV.BG.

Николай Талев

Член на управителния съвет

Завършил славянска филология във СУ “Св. Климент Охридски’’ и икономика на управлението в УНСС.Има следдипломна квалификация по Генерален мениджмънт на Австрийската стопанска камара и Европейския Мениджмънт Център.Собственик и управител на “Бул Евро Партнърс” ООД и Главен Изпълнителен директор на Авиокомпания “България” ЕАД.Един от основателите на Сдружение ,,Виенски клуб’’ и дългогодишен председател на Надзорния Съвет на Сдружението.

Мая Косева

Член на Управителния съвет

Родена в град София. Завършва висшето си образование в СУ “Климент Охридски”, специалност “Българска филология” и “Психология”.Работила е като Парламентарен секретар на Министерството на културата.Председател на Борда на директорите на “Автомагистрали” ЕАД, Председател на Борда на директорите на “Ел би булгарикум” ЕАД, на хотел “Рила” и други.През 2010 година е избрана за Председател на Борда на директорите и изпълнителен директор на Австрийската компания “Христоф консултинг груп”.Понастоящем е консултант по Европейски програми и проекти.

Проф. д-р Емилия Коларова

Член на Управителния съвет

Преподавател по история на музиката в НМА „Проф. П. Владигеров” от 1985 г. Защитава докторска дисертация в Москов­ската държавна консерватория „П.И.Чайковски”.В момента е Заместник-декан на Теоретико-композиторски и диригентски факултет в НМА.Автор е на множество семинари и доклади, изнесени на научни форуми в 10 държави и на 3 книги, както и на CDR „Панорама на българската музика”.Сценарист е на документални филми и на музикални предавания по БНТ.